Praag met kinderen, wat te doen in de zomer


1

Wat is er te doen in Praag met kinderen? In deze video neem ik je mee op pad door Praag. Naar de burcht maar ook naar diverse kindvriendelijke musea. Zoals de Praagse Burcht
, speelgoedmuseum Praag, Petrin Park met spiegeldoolhof en de dierentuin van Praag. We gingen eten in het treinrestaurant in Praag. Of je nu kiest voor een stedentrip praag of voor een vakantie in Tsjechie met kinderen je gaat het zeker weten hartstikke leuk hebben.

Alle tips lees je in mijn blog over Praag met kinderen:

TIP: abonneer je via deze link ( op dit kanaal en mis geen video van gezinopreis.

———————————————————————————————————–

VOLG GEZIN OP REIS HIER:


OVER GEZIN OP REIS
Als nieuwe moeder en reisgek was ik teleurgesteld door het gebrek aan praktische informatie over reizen met kinderen. Zowel over verre bestemmingen maar ook dichterbij. Welke stedentrips zijn nu echt leuk?, wat moet ik inpakken? en wat hoe vind ik een kindvriendelijk hotel. Ik besloot deze informatie zelf te gaan delen op basis van onze eigen ervaringen. Fast forward 4 jaar later en inmiddels ben ik fulltime reisblogger en lezen 100k bezoekers per maand niet alleen mijn verhalen maar ook die van een klein team gezinsreisbloggers. Echte eerlijk tips en ervaringen van ouders die net als jij de weten dat kinderen niet het einde zijn van reisavonturen maar een nieuw begin. Samen plezier maken dat is waar het om draait!

source

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   * Checkbox GDPR is required

   *

   I agree

   Subscribe To Our Newsletter

   Subscribe To Our Newsletter

   Join our mailing list to receive the latest Deals & Offers

   You have Successfully Subscribed!

   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0